Реєстрація на участь в програмі «5 кроків резилієнтності. Для тих, хто чекає»

Зберегти стосунки на відстані зовсім не просто, а під час війни ще й коли чоловік на фронті, тим паче. Тому Центр реадаптації та реабілітації «ЯРМІЗ» запрошує жінок, які чекають своїх чоловіків, коханих з війни долучитися до програми «5 кроків резилієнтності. Для тих, хто чекає».
5 кроків програми вчать як чекати так, щоб хотілося повертатися кожному партнеру в той стосунок, який зранений розлукою від війни. Наша програма про те, як формувати взаємини на відстані.
🔸1 крок допоможе згадати, а можливо, знайти потреби та цінності – свої та партнера, саме вашої пари. Навчить піклуванню про себе, свій емоційний та фізичний стан.
🔸 2 крок навчить розпізнавати та помічати зміни, як відлуння війни вплинуло на вас, ваші стосунки, які сигнали подає партнер, як правильно реагувати.
🔸 3 крок покаже, що перешкоджає вашим стосункам, як з цим впоратися.
🔸 4 крок допоможе знайти надійну опору для себе, партнера, для вашої пари. Навчить правильно реагувати на слова та вчинки партнера, підтримувати один одного.

🔸 5 крок приведе до зміцнення ваших стосунків, навчить не ранити один одного, а краще порозумітися та створити свою історію кохання.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/AdNyCb75cYU3Mn5w9
Програма «5 кроків резилієнтності. Для тих, хто чекає» створена експертами Марина Сириця, Mariya Oliynyk та Центром «ЯРМІЗ» за підтримки Представництва Фонду імені Фрідріха Еберта в Україні – FES-Ukraine.